hoogstramontage.nl | Staal
16386
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16386,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Staal

Stalen steigers

 

  • Muren opmetselen, hakken/voegen, gevelreinigen, schilderen, kozijnen vervangen
  • Een verdieping renoveren
  • Is er weinig ruimte voor een steiger
  • Bevind de gevel zich boven het water
  • Moeten er mensen onderdoor lopen
  • Moeten de steiger afgeschot worden met houten platen
  • Moet de steiger rondom of in een opslagtank geplaatst worden

 

U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of Hoogstra Steigebouw heeft de oplossing voor u tegen een zéér scherpe prijs !

Dankzij de ervaring van zowel onze uitvoerders als onze monteurs zijn wij de betrouwbare partner die elk project doen slagen.

Rekening houdend met de wensen van onze opdrachtgevers monteren wij het type steiger dat het best past bij de uit te voeren werkzaamheden.

Het materiaal is op een breed gebied inzetbaar, zoals bijvoorbeeld metselsteigers, renovatiesteigers, doorwerksteigers, hangsteigers en speciaalsteigers.

Materieel

Wij maken gebruik van twee soorten materiaal namelijk Layher All-Round en Layher Blitz (stapeljukken).

 

Layher all-round

De multidirectionele Layher All-Round systeemsteiger is zeer flexibel, eenvoudig en vooral snel te monteren. De, aan de staanders gelaste, rozetten zijn van acht spiegaten (vier kleine en vier grote). De kleine gaten werken onderling onder vaste hoeken van 90 graden. de grote gaten kunnen willekeurigere hoeken gevormd worden. Liggers en diagonalen zijn voorzien van verbindingskoppen met een vaste spie. Deze unieke, gepatenteerde spiegatverbinding garandeert een snelle montage.

 

Indien de all-round steiger wordt gemonteerd met houten vloerdelen dan is de steigerbelasting 300 kg/m2 (max. 1 slag van de steiger belast).

Layher Blitz

Dit systeem is uitermate geschikt voor renovatieprojecten met weinig steigerbelasting. De Blitz steiger heeft als grootste voordeel de snelle en efficiënte manier van monteren. Door de eenvoud van het systeem (frames) en de gemakkelijk hanteerbare onderdelen kan er snel en kostenbesparend gewerkt worden.

 

De steigerbelasting van de Layher Blitz steiger is 200 kg/m2 (max. 1 slag van de steiger belast).

 

Deugdelijkheid materieel Al onze materialen worden door onze monteurs gecontroleerd op deugdelijkheid. Afgekeurde materialen worden afgevoerd of gerepareerd.

 

Is werken op hoogte een vereiste en bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de steigerbouw?

 

Hoogstra Steigerbouw zorgt er voor dat u een messcherpe aanbieding krijgt zonder verrassingen achteraf!

 

Neemt u vrijblijvend contact op op telefoonnummer 010 – 462 74 93 en bespreek uw wensen en onze mogelijkheden voor een passende aanbieding.