hoogstramontage.nl | Liften
16364
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16364,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Liften

Huis ter Duin

img_2657_lift

Doelstelling

 

Hoofddoelstelling is het leveren van materieel voor verticaal transport t.b.v. alle voorkomende werkzaamheden.
U kunt bij Hoogstra Montage kiezen uit diverse soorten liften. In goed overleg tijdens de voorbereiding van het project wordt met diverse factoren rekening gehouden.

 

  • het gewenste draagvermogen
  • de aanwezige of te regelen stroomvoorziening (220v. of 380v.)
  • de duur van het project
  • hoeveel meter hoog het project is

 

Hoogstra Montage beschikt over een eigen vloot bouw- en personenliften welke bij de opdrachtgever op locatie worden gebracht en opgebouwd. De mast van de bouwlift wordt in delen van 1,5 mtr. gebouwd. Mede daardoor kunnen wij de bouwliften leveren voor iedere gewenste hoogte tot ca. 60mtr.
Sinds ons bedrijf is begonnen met de montage en verhuur van bouwliften is deze afdeling sterk gegroeid en beschikken wij over zowel eenvoudige kantelliften als over tandheugelliften voor de grotere bouwprojecten. Sinds 2009 beschikken wij ook over Personen-/Goederenliften.

Tandheugelliften

De meeste liften uit onze voorraad worden tandwiel aangedreven en zijn uitgerust met een laadbak van 1,50×1,30 (twee krui/stenenwagens). Het laadvermogen van deze liften varieert van 300kg(op 220v) tot 400kg of 500kg (beiden 380v.)

Kabelliften

Deze liften van Hoogstra Montage worden staalkabel aangedreven en zijn uitgerust met een laadbak van 1,40×0,90 (één) krui/stenenwagen.

 

Het laadvermogen van deze liften is 300kg (op 220v). Het laadplateau van deze lift stopt maximaal op 6mtr. Deze kantelliften zijn ideaal voor de kleinere projecten tot een vloerhoogte van 6 meter.

Personenliften

Deze personen- /goederenliften zijn specifiek geschikt voor transport van personen en materialen op de bouw. Deze liften zijn enkel uitgevoerd op krachtstroom (380v.)

 

Als personenlift is de lift ingericht voor het vervoer van maximaal 6 personen. De hef/daalsnelheid is 12/24 m/min. De bediening is als personenlift alleen mogelijk vanaf het liftplatform.

 

De personen- /goederenlift kan ook ingezet worden als goederenbouwlift waarbij vervoer van personen verboden is. Dit doet men door het inpluggen van de bediening in de hoofdkast en d.m.v. schakelaar op het platform. Het laadvermogen van de lift is dan max. 500kg. De hef- en daalsnelheid is dan hetzelfde. Bediening vanaf het liftplatform is dan geblokkeerd.

Demontabele Ladderliften van Geda

Door dakdekkers en bouwvakkers zeer gewaardeerde demonteerbare ladderlift met voor elke toepassing het juiste hulpstuk.

 

Het basisapparaat bestaat uit lichtgewicht aluminium lierbok, slede met valveiligheid, voetsteunen, kopstuk, boven- en beneden automatische afslag, slappe kabelbeveiliging en afstandsbediening.

 

De ladderliften worden opgebouwd uit ladderelementen van 1 en 2 meter en is zonder gereedschap snel te monteren.

 

Optioneel is het traploos regelbare knikstuk dat aan elke dakhelling wordt aangepast.