hoogstramontage.nl | Aluminium
16389
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16389,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Aluminium

Stalen steigers

 

Ophalen van aluminium steigers aan de zaak is helaas niet mogelijk, wij kunnen alleen aluminium steigers brengen en ophalen. Voor de kosten hiervan kunt u contact opnemen met ons bedrijf.
Hoofddoelstelling is het leveren en/of monteren van aluminium rolsteigers. Hiertoe is op onze bedrijfslocatie voortdurend iemand beschikbaar om binnen korte tijd een rolsteiger te leveren.

Custers rolsteigers

Hoogstra Montage maakt voor de verhuur van aluminium rolsteigers gebruik van materiaal van Custers. Bij levering van de rolsteigers krijgt u een montagehandleiding. Dat wil tevens ook zeggen dat onze rolsteigers worden geleverd met de benodigde kantplanken en stabilisatoren. U krijgt een compleet set materiaal die voldoet aan norm NEN-2718 (HD/EN-1004).

 

Al ons rolsteigermateriaal is aantoonbaar gekeurd en onderhouden.
Wij beschikken over steigermateriaal voor zowel breedsteigers(1,3m) als smalsteiger(0,7m). Naast de gebruikelijke lengtemaat van 2,50m beschikken wij ook over een voorraad materiaal met afmetingen 1,80m. .Aanvullend materiaal zoals consoles en losse pijpen.

 

Heeft u onmiddellijk een rolsteiger nodig? Bel ons, (010-4627493) wij staan voor u klaar!